به گزارش خبرگزاری مهر، مجموعه سخنرانیهای آیت الله نجفی قمشهای، جدیدترین محصول نرمافزاری رادیو معارف منتشر شد.
مجموعه سخنرانیهای اخلاقی آیت الله نجفی قمشهای در چهار لوح فشرده شامل چهار هزار و 680 دقیقه سخنرانی ایشان در قالب 180 قطعه که طی سالهای 87 تا 90 از برنامه مکارم خوبان رادیو معارف پخش شده است؛ به درخواست بسیار زیاد علاقمندان و شنوندگان منتشر شد.
سخنرانی های این لوح فشرده بر اساس سال پخش و موضوع سخنرانی مرتب شده تا مخاطبان بتوانند به راحتی به فایل سخنرانی مورد نظرشان دسترسی پیدا کنند.
برگزاری مراسم اختتامیه نخستین جشنواره طنز مکتوب قم
مراسم اختتامیه نخستین جشنواره طنز مکتوب قم با عنوان سوهان روح با حضور طنزپردازان مطرح کشور از جمله امید مهدینژاد و علیرضا لبش، ناصر فیض مسئول دفتر طنز حوزه هنری، عباس فرساد شاعر و طنزپرداز پیشکسوت قمی، وحید فرجی رئیس حوزه هنری قم، حجت الاسلام بنایی رئیس مرکز قم پژوهی، مهدی کربلایی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای انقلاب اسلامی در قم، ابولفضل چابکی معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری قم، برگزیدگان جشنوراه و علاقمندان به مقوله طنز برگزار شد.
در ابتدای این مراسم برگزیدگان جشنواره و طنزپردازان مهمان به خواندن قطعات و اشعار طنز خود پرداختند و بیانیه جشنواره توسط احمدی دبیر جشنواره قرائت شد.
رقیه ندیری، سید محمد رضا شرافت، علیرضا محمد علی بیگی بدون لحاظ رتبهبندی در بخش شعر به عنوان برگزیده، سید محمد جواد میرصفی، محمد جواد الهیپور، علی اصغر شیری، سید محمد بابا میری و رضا یزدانی به عنوان شایستگان تقدیر در بخش شعر، محمد هادی رحیمیتنها نفر اول و ندا هاشمی را به عنوان نفر دوم برگزیدگان بخش داستان معرفی شدند.
همچنین نرگس سجادی، یوسف حامدی کیا، لعیا اعتمادی و زهرا عبدی به عنوان شایستگان تقدیر در بخش داستان، سید ناصر هاشمی به عنوان برگزیده بخش نثر، طیبه رضوانی و یحیی علویفرد در بخش شعر و هاجر زمانی در بخش داستان را به عنوان برگزیدگان ادبیات کودک و نوجوان معرفی شدند.
حسن اسدی در بخش شعر و ابوذر هدایتی در بخش داستان در موضوع شهر و شهروندی برگزیده شناخته شدند.
سید محمد جواد یثربی نیز به عنوان برگزیده بخش شعر با گویش قمی انتخاب شد.
در پایان از برگزیدگان با اهداء تندیس جشنواره، لوح تقدیر و هدایای نقدی تقدیر به عمل آمد.
کار و تعاون از منظر هنر دینی در قم بررسی شد
حوزه هنری استان قم نشست پژوهشی کار و تعاون از منظر هنر دینی را برگزار کرد.
این نشست که همزمان با فرا رسیدن هفته تعاون و در راستای شعار سال مبنی بر "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی در نگارخانه شمسه برگزار شد محمد حسن احمدی از مدرسان دانشگاه به تبیین رابطه هنر و تعاون پرداخت و گفت: ویژگی و ارزش کار و تعاون انسانی به پشتوانه خلاقیت، ابداع، نوآوری و هنرمندی است، در غیر این صورت یک عمل تکراری در می آید که از انسان به عنوان خلیفه الله انتظار نمیرود.
رئیس سابق پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی ادامه داد: انسان تنها مخلوق خداست که هم مخلوق است و هم خالق تحول است و چون خلق مستلزم ابداع است این ابداع در مفهوم کلان خود همان ذات هنر نامیده می شود.
وی همچنین افزود: یکی از راه های تحقق شعار سال داشتن ایده و خلاقیت در راستای هم افزایی جهت حمایت از کار و سرمایه ایرانی است که نقش هنرمندان و تشکل های تعاون محور در این میان دوچندان است.
قم - خبرگزاری مهر: انتشار محصول جدید نرم افزاری رادیو معارف، برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره سوهان روح و ... از عناوین اخبار کوتاه قم است.
کد خبر 1690577
نظر شما